Stretch werkspijkerbroeken , broeken om in te presteren met verschillende makelijke opbergmogelijkheden zoals telefoonzakje en duimstokzakken

Een stretch spijkerbroek leverbaar in jeansmaat 28 tot en met jeansmaat 54 in 30inch-32inch-34inch-36inch-38inch ,jouw maat zier er vast wel bij!

Toolbox-Stretch Deze multifunctionele stretch spijkerbroek is een Jeans voor werk en vrije tijd.
Onze bestseller heeft diverse functionele zakken zoals duimstok en telefoonzakje en is verder voorzien van een handige sleutelring.

De TOOLBOX, oftewel gereedschapskist is met zijn normale pasvorm gemaakt om onder de buik te dragen, wat het een zeer comfortabele jeans maakt wat door gebruik van lycra nog wordt verhoogt. Deze "gereedschapskist" doet zijn naam eer aan, hoge kwaliteit van de nieuwste jeansgeneratie.

. 99% katoen, 1% lycra
Blauwe denim
Lichte stonewash
Sleutelring
Zonder verzendkosten

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 28 t/m 46
Lengtematen 32-34-36 inch
Grote maten: 48-50-52 inch in lengtemaat 32 en 34 inch

Over CrossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.