Casual aan het werk in de tuin met de Toolbox-C van CrossHatch beschikbaar via de online webshop snel en goedkoop

Multifunctionele werkspijkerbroek met Cordura knieversteviging en gratis kniekussens beschikbaar in kleine en grote jeansmaten uit voorraad

Toolbox-C Deze multifunctionele spijkerbroek met regular fit en rechte pijp, is voorzien van diverse functionele zakken. De Toolbox-C heeft extra knieversteviging uitgevoerd in Cordura, met natuurlijk de mogelijkheid voor kneepads. Cordura is een zeer sterke nylon welke we hier gebruiken voor een extra stuk duurzaamheid. De schuurweerstand van Cordura is vele malen hoger dan van katoen.

TOOLBOX, oftewel gereedschapskist is specifiek gestyled om onder de buik te dragen, wat het een zeer comfortabele jeans maakt. Deze "gereedschapskist" doet zijn naam eer aan, hoge kwaliteit van de nieuwste jeansgeneratie. De Toolbox-C is een uitstekende werkbroek voor de doe-het-zelver en professional van de terraslegger, tuinier tot monteur.

Ook beschikbaar in zwarte denim.
100% katoen
100% Cordura Knee pads
Blauwe denim
Lichte stonewash
Sleutelring
Knee pads gratis meegeleverd

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 28 t/m 46
Lengtemaat 32-34-36 inch


Algemene informatie over CrossHatch-online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.