Casual stonewashed spijkerrokken verkrijgbaar in damesmaat 32 t/m 56 verkrijgbaar via de webshop van Crosshatch-online

Bestel online en heb binnen maximaal 2 dagen je spijkerrok Blue-stone gemakkelijk thuis geleverd zonder verzendkosten

CrossHatch Bluestone Leuke basic jeans rok. Deze eigentijdse creatie is een 5 pocket model, en wordt geleverd in een donkere wassing, wat de blue-stone sportief en tegelijkertijd chique maakt. Lengte in maat 38 is 52cm.

100% katoen
Blue denim
Lichte stonewash

Verkrijgbaar in confectiemaat
32 t/m 56

Algemene informatie over CrossHatch-online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.