Zomer koopjes kortebroek in blauwe en zwarte denim met handig zijzakken te bestellen online in grote jeansmaten en kleine jeansmaten

CrossHatch Mariner is een stoere korte spijkerbroek voor de zomerse dagen verstuurd zonder verzendkosten in een handomdraai bij je thuis

CrossHatch Mariner Deze zomerse denim short is een korte spijkerbroek met steekzakken.
Voor wat extra opberg mogelijkheden voorzien van dijbeenzakken afsluitbaar met klittenband. Munt/sleutelzakje handig weggewerkt aan de binnenkant van de Taille. Lengte broekspijp circa 28cm, maat van klein tot zeer groot!

Ook beschikbaar in zwarte denim.

100% katoen
Blauwe denim
Lichte stonewash
Zonder verzendkosten

Verkrijgbaar in confectiemaat 42 t/m 60
Extra groot: 64-66-68

Over CrossHatch-Online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.