CrossHatch Spike de denim spijkerzak in combinatie met de korte spijkerbroek van CrossHatch de Toolbox-S gemakkelijk besteld in de handige onlineshop zonder extra verzendkosten

Makkelijke klushulp voor de doe-het-zelver tot de ZZPer casual en modern vormgegeven kwaliteit in Jeans verstevigd met originele cordura

Toolbox-S Spike combi Deze spijkerzak in combinatie met de korte spijkerbroek Toolbox-S is een makkelijk doe-het-zelf hulpje voor het opbergen van al je schroeven, spijkers en dergelijke. Eenvoudig aan je riem te bevestigen. Verstevigd met originele Cordura, 100% nylon voor een stukje extra duurzaamheid. Hiermee kun je nog eens voor de dag komen.

Over CrossHatch-Online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding voor ZZPers en dergelijke vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van XS t/m extra groot 6XL.

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Dus iedere doe-het-zelf klusjesman weet waar hij nu terecht kan,uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!


Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.