Too hot to handle? De CrossHatch BBQ-G de kookhandschoen van CrossHatch bestaat uit oerdegelijke spijkerstof en is er klaar voor !

Leuk cadeau in blauwe of zwarte denim, kookwant die de uitdaging aan kan zo besteld en zonder verzendkosten geleverd

BBQ-G Super kookhandschoen. De manier om casual voor de dag te komen, uitgevoerd in per degelijke spijkerstof. Mag niet ontbreken bij een goede BBQ of kookgelegenheid. Ook leuk om cadeau te geven/krijgen.

100% katoen
100% polyester vulling
Blauwe / zwarte denim
One-size

Let op! Bekijk de interessante combi's in de webshop!

Over CrossHatch-online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Daarbij zijn al onze accessoires met de zelfde drive voor kwaliteit en innovatie ontwikkeld, en vullen onze collectie daarmee goed aan.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van XS t/m extra groot 6XL.

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.