Deze leren riem is een mooi accessoire voor je CrossHatch jeans of spijkerrok, een stoer en sterk cadeau leuk om te geven leuk om te krijgen!

Bruin en zwart leer makkelijk en snel besteld via de online webshop in lengte 85-95-105-115-125cm !

CrossHatch Performancewear Stoer en sterk deze leren riem met metalen rolgesp voor in je CrossHath jeans of spijkerrok
Leuk cadeau voor onder de boom of voor in het kerstpakket!


Jeansmaat 28 t/m 33: riem lengte 85
Jeansmaat 34 t/m 36: riem lengte 95
Jeansmaat 38 t/m 42: riem lengte 105
Jeansmaat 44 t/m 46: riem lengte 115
Jeansmaat 48 t/m 52: riem lengte 125

100% volnerf leer
Kleur zwart en bruin

Breedte: 3,5 cm
Verkrijgbaar in lengte
85-95-105-115-125 cm

Over CrossHatch-online:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van XS t/m extra groot 6XL.

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.