De Toolbox-BC werkspijkerbroek leverbaar uit voorraad in alle jeansmaten zo online besteld en de volgende dag geleverd

Werkkleding in een casual jasje gewaardeerd door menig professional en voor vele toepassingen

Toolbox-BC Deze multifunctionele werkspijkerbroek met regular fit en rechte pijp, is voorzien van diverse functionele zakken. De Toolbox-C heeft extra knieversteviging uitgevoerd in Cordura, met natuurlijk de mogelijkheid voor kneepads. Cordura is een zeer sterke nylon welke we hier gebruiken voor een extra stuk duurzaamheid De schuurweerstand van Cordura is vele malen hoger dan van katoen.en daar door extra gewaardeerd door menig professional.

TOOLBOX, oftewel gereedschapskist is specifiek gestyled om onder de buik te dragen, wat het een zeer comfortabele jeans maakt. Deze "gereedschapskist" doet zijn naam eer aan, hoge kwaliteit van de nieuwste jeansgeneratie. De Toolbox-C is een uitstekende werkbroek voor de doe-het-zelver en professional van de terraslegger, tuinier tot monteur.

Ook beschikbaar in Blauwe denim.

100% katoen
100% Cordura Knee pads
Zwarte denim
Lichte stonewash
Sleutelring
Knee pads gratis meegeleverd

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 28 t/m 46
Lengtemaat 32-34-36 inch

Over CrossHatch-online
CrossHatch is een jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma in alle kledingmaten waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van XS t/m extra groot 6XL
Uit voorraad dus vandaag besteld de volgende dag geleverd.

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.