Toolbox-M is het antwoord op een casual werkbroek met proffesionele eigenschappen Een spijkerbroek met diverse opbergmogelijkheden inzetbaar voor vele klussen

Een jeans voor de ZZPers in grote jeansmaten en kleine jeansmaten uit voorraad geleverd ,jouw maat zit er altijd bij!

Toolbox-M Deze casual werkbroek is een multifunctionele spijkerbroek voor werk en vrije tijd.
Onze bestseller voor heeft diverse functionele zakken zoals duimstok en telefoonzakje en is voorzien van een handige sleutelring wat hem zeer populair maakt onder de ZZPer.
Het antwoord op casual werkbroek maar toch functineel aan de slag kunnen gaan.

De TOOLBOX-M, oftewel gereedschapskist is met zijn normale pasvorm gemaakt om onder de buik te dragen, wat het een zeer comfortabele jeans maakt. Deze "gereedschapskist" doet zijn naam eer aan, hoge kwaliteit van de nieuwste jeansgeneratie.

Ook beschikbaar in zwarte denim.

100% katoen
Blauwe denim
Lichte stonewash
Sleutelring
Zonder verzendkosten

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 26 t/m 46
Lengtematen 30-32-34-36-38 inch
Grote jeansmaat: 48-50-52-54 inch in lengtemaat 34 inch

Over CrossHatch-online:
CrossHatch is een spijkerbroeken merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock,standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van XS t/m extra groot 6XL wat dus allemaal uit voorraad beschikbaar is.

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.