CrossHatch Trucker stretch, spijkerbroek met lycra heupfit 5pocket model met extra sleutelring

Stretch jeans comfort in vele jeansmaten 28 t/m 52 ideaal voor meer bewegingsvrijheid ,stonewashed zo uit voorraad

Trucker stretch Deze stonewashed stretchjeans is een moderne spijkerbroek in een 5pocket model, en heeft een rechte pijp. Door de normale pasvorm en stretch zit deze jeans zoals vanouds; erg comfortabel.
Verder heeft dit model een handige sleutelring aan de tailleband. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding van de nieuwste jeansgeneratie.

In de naam TRUCKER stretch schuilt de meest gebruikte toepassing, hij is zeer geschikt kleding voor chauffeurs.


98% katoen
. 2% lycra
Stonewash
Sleutelring
Zonder verzendkosten

Verkrijgbaar in:
Kleine jeansmaat 28 t/m 46
Lengtematen 30-32-34-36-38 inch
Grote jeansmaat: 48-50-52 inch in lengtemaat 34 inch

CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.