denim tuinbroek,tuinbroek in stretch spijkerstof makkelijk en comfortabel

Salopets verkrijgbaar hier in de webshop van CrossHatch, denim tuinbroeken leverbaar in jeansmaat 26 tot en met 52 en confectiemaat 34 tot en met 70 in diverse lengtes een groter matenassortiment bestaat niet

Canadian Stretch Salopet, oftewel de ouderwetse tuinbroek heeft zijn plek heroverd en vindt je tegenwoordig op allerlei plaatsen terug. Dit model heeft diverse opbergmogelijkheden en is gemaakt in stretch denim voor extra comfort.

99% katoen, 1% lycra
Blauwe denim
Stonewash used
Zonder verzendkosten

Verkrijgbaar voor heren
in jeansmaat 28 t/m 46
Grote maten: 48-50-52
Lengte 30-32-34-36 inch

Over CrossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.