Jeansshop voor diverse denim items waaronder organische spijkerbroeken en spijkerrokken ,duurzame katoen geproduceerd tot modieuze items zoals

de Buster Organic een modieuze eigenstijdse spijkerbroek met en missie organische katoen is zo geproduceerd dat er geen bestrijdingsmiddelen bij de teelt gebruikt worden en is daardoor minder belastend voor het milieu

Buster Organic Buster Organic
Eigentijdse 5-pocket met regular fit heeft een rechte pijp en is voorzien van diverse klepzakken voor extra veel opberg mogelijkheden . Deze casual jeans is gemaakt van 100% Organic Cotton, van hoge kwaliteit en door gebruik te maken van 100% organische katoen een milieubewuste keuze. De Buster een moderne spijkerbroek met een missie.

Met het dragen van Organisch katoen maak je een statement, het terugdringen van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Weer een stap naar een beter milieu. Verbeter de wereld begin vandaag!

100% Organisch katoen
Blue denim
Stonewash, met lichte sandblast op bovenbeen

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 30 t/m 44
Lengtematen 32-34-36 inch

Over CrossHatch
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.