De jeans webshop voor dames en heren spijkerbroeken en anderen denim items zoals spijkertassen,spijkerrokken en spijkerjacks

Duurzaam ontwikelde modellen geproduceerd in organische groene katoen , een bewuste keuze waar het milieu een rol speeld vind je terug in de Shiva/P51/Buster/991Premium Organic

Shiva Organic detail Dames spijkerbroek met een heupfit. Een 5 pocket met een sportieve pasvorm die op de heup wordt gedragen. Deze moderne jeans is gemaakt van 100% Organisch katoen, het productieproces van de denim is duurzaam en milieubewust. Een mooie manier om comfort meteen beter milieu te combineren.

Met het dragen van Organisch katoen maak je een statement, het terugdringen van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Weer een stap naar een beter milieu. Verbeter de wereld begin vandaag!

100% Organisch katoen
Blue denim
Stonewash, met lichte sandblast op bovenbeen

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 28 t/m 44
Lengte 32-34 inch

Over CossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.