Spijkerrokken , CrossHatch heeft een aantal modellen op voorraad gelegd, de Bluestone,de Bluestone Organic(organische katoen) en de Sapphire in blue en black denim en blauwe denim

Een spijkerrok is voor elke situatie ideaal gekleed en casual voor de een, een basic spijkerrok en voor de ander een meer uitgewerkte variant in grote en kleine damesmaten

Sapphire black De tijd waarin spijkerstof alleen geschikt was voor de vrije tijd, is al lang voorbij. CrossHatch heeft spijkerrokken die geschikt zijn voor iedere privé- of zakelijke situatie. Alle modellen hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige denimstoffen. Op het werk zorgt bijvoorbeeld een donkerblauwe spijkerrok met knielengte, voor een stijlvol uiterlijk - ook voor afspraken met klanten of de directie. Wie wat betreft stijl op safe wil spelen, kan het best kiezen voor de lange uitvoering van de spijkerrok die in de zomer luchtig nonchalant werkt.Met de spijkerrokken van CrossHatch kunt u telkens weer nieuwe stijlen creëren.

Met de spijkerrokken van CrossHatch zijn dames altijd prima gekleed. Bijna geen ander kledingstuk is zo veelzijdig te gebruiken dan de spijkerrok. Een echt tijdloze klassieker is de mini spijkerrok gegarandeerd succes . Voor feestelijkere gelegenheden kan een iets donkerder en langere spijkerrok zoals de Sapphire worden gedragen.
Zwarte denim extra chique, blauw meer casual.
Maar ook voor de sportieve types is de denim rok een uitstekende keuze,prima voor de nonchalante stijl van de vrouw. Met spijkerrokken van CrossHatch zijn de mogelijkheden met verschillende modellen bijna onbegrensd. En het mooiste is dat u bij CrossHatch uw nieuwe kledingstukken heel gemakkelijk en online kunt bestellen.
En zo verstuurd zonder verdere verzendkosten.

Over CrossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.