CrossHatch-online heeft een aantal jeansmodellen ontwikkeld in groene mode of te wel gebruik gemaakt van organische denim

Groene mode ,sustainable spijkersof wordt zonder chemische bestrijdingsmiddelen verbouwd waardoor de druk op ons milieu afneemt

9913Premium Organic 9913 ORGANIC
Moderne 5-pocket, model “ouderwetse werkjeans” met handige sleutelring aan de tailleband. De organische katoen staat naast kwaliteit ook voor duurzaamheid, actief deelnemen aan het verbeteren van het milieu. Deze jeans in organisch katoen is gemakkelijk online te bestellen in de webshop. Hoge kwaliteit van de nieuwste jeansgeneratie.

Met het dragen van Organisch katoen maak je een statement, het terugdringen van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Weer een stap naar een beter milieu. Verbeter de wereld begin vandaag!

· 100% Organisch katoen
· Blue denim
· Sleutelring
· Stonewash, met lichte sandblast op bovenbeen

Verkrijgbaar in:
Jeansmaat 30 t/m 44
Lengte 32-34-36 inch

Over crossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.