groene mode in spijkerstof de Bluestone organic van CrossHatch

milieu bewuste jeans gemaakt uit 100% organische katoen

Bluestone Organic BLUESTONE ORGANIC
Dames spijkerrok geproduceerd in 100% organic cotton,Spijkerstof welke op een milieu bewuste manier geteeld en geproduceerd is. Deze eigentijdse rok met split is een 5 pocket model met donkere, klassieke wassing. De Bluestone Organic is sportief en chique tegelijkertijd. Lengte in maat 38 is 58cm.

Met het dragen van Organisch katoen maak je een statement, het terugdringen van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Weer een stap naar een beter milieu. Verbeter de wereld begin vandaag!

100% Organisch katoen
Blue denim
Stonewash, met lichte sandblast op bovenbeen

Verkrijgbaar in:
Confectiemaat 32 t/m 46
(Lengte bij maat 38 is 50cm)

Over CrossHatch:
CrossHatch is een spijkerbroeken jeans merk dat jaren ervaring in werkkleding vertaald heeft naar een casual heren -en damescollectie voor werk en vrije tijd. Modellen specifiek gestyled voor een stukje comfort gecombineerd met een hoge duurzaamheid.

Onze roots in de werkkleding zetten we voort, waarbij we niet afwijken van onze missie: never out of stock, standaardcollectie in uitgekiende modellen die stuk voor stuk een specialisme hebben en een enorm matenprogramma waar je steeds op terug kan vallen. In de meeste gevallen gaan onze broekmaten van kleine jeansmaat 26 inch t/m grote jeansmaat 54 inch en lengtematen 30 t/m 38 inch. Onze jeans rokken in confectiemaat 32 t/m 56 en de jeans jack van
XS t/m extra groot 6XL

Al onze modellen hebben een basic stonewash, wat een mooie egale jeans oplevert. De uiteindelijke used look moet je door veelvuldig te dragen zelf verdienen!

In de professionele markt hebben onze modellen zich al bewezen, deze unieke combi van huis en werk is nu via CrossHatch-online beschikbaar voor iedereen. Uiteindelijk wil toch iedereen een CrossHatch!

Wij houden van duidelijkheid: Alle prijzen zijn inclusief de verplichte btw en verzendkosten. Voor je nieuwe jeans kleding hoef je de deur niet meer uit, bestellen via internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hoge kwaliteit, lage prijzen snel in huis zonder verzendkosten.